Lithium Ion batterijen verboden in vliegtuigen

NU.nl meldt dat de Verenigde Naties (VN) het vervoeren van oplaadbare lithium-ion batterijen verbieden in het laadruim van passagiersvliegtuigen vanwege brandgevaar: “Passagiers mogen apparaten

>> lees verder >>
  • Detecteren en blussen bij de bron
  • Onttrekt geen zuurstof
  • Blust snel en effectief
  • Veilig voor mens, milieu en inventaris
  • Onderhoudsarm, lange levensduur
  • Gemakkelijk en snel te monteren

Protec Brandbeveiliging & Fireaway

Protec Brandbeveiliging B.V. is een erkend branddetectiebedrijf en importeur van Stat-X blussystemen. Protec produceert zelf de brandmelders, brandmeldcentrales en complete brandmeldsysteem, in een productieafdeling uitgerust met de meest moderne productietechnologie. Protec’s ervaring in installatietechniek is nog steeds zichtbaar in de montagevriendelijke brandbeveiligingsproducten. Protec Brandbeveiliging is daarnaast in staat geweest steeds opnieuw grensverleggende brandpreventie-technieken te ontwikkelen.

Protec Brandbeveiliging stelt hoge kwaliteitseisen en is ISO9001:2008 gecertificeerd. Daarnaast is Protec Brandbeveiliging ook erkend PVE-opsteller en kan daarom een Programma van Eisen schrijven voor brandmeldinstallaties met meerdere eisende partijen.Protec investeert voortdurend in R&D Research and Development.

 

Blussystemen

Protec’s brandmeldsystemen worden ook gebruikt als stuurmechanismen van blussystemen. Daarom heeft Protec ervoor gekozen om een samenwerking aan te gaan met Fireaway de producent van Stat-X aerosolblusmiddel. Fireaway Inc is het Amerikaanse bedrijf achter de Stat-X-blusaerosol-technologie. Stat-X-blussystemen en Protec-bandmeldinstallatie's zijn hierdoor perfect op elkaar afgestemd. Het resultaat is een unieke combinatie in branddetectie en blussing.

 

fireawaygebouw_607px
Gebouw-Protec-UK_bijgesneden