Lithium Ion batterijen verboden in vliegtuigen

NU.nl meldt dat de Verenigde Naties (VN) het vervoeren van oplaadbare lithium-ion batterijen verbieden in het laadruim van passagiersvliegtuigen vanwege brandgevaar: “Passagiers mogen apparaten

>> lees verder >>
  • Detecteren en blussen bij de bron
  • Onttrekt geen zuurstof
  • Blust snel en effectief
  • Veilig voor mens, milieu en inventaris
  • Onderhoudsarm, lange levensduur
  • Gemakkelijk en snel te monteren

Protec Brandbeveiliging & Fireaway

Protec Brandbeveiliging B.V. is importeur van Stat-X blussystemen. Protec produceert zelf de brandmelders, brandmeldcentrales en complete brandmeldsysteem, in een productieafdeling uitgerust met de meest moderne productietechnologie. Protec’s ervaring in installatietechniek is nog steeds zichtbaar in de montagevriendelijke brandbeveiligingsproducten. Protec Brandbeveiliging is daarnaast in staat geweest steeds opnieuw grensverleggende brandpreventie-technieken te ontwikkelen.

Blussystemen

Protec’s brandmeldsystemen worden gebruikt als stuurmechanismen van en voor blussystemen. Daarom heeft Protec ervoor gekozen om een samenwerking aan te gaan met Fireaway de producent van Stat-X aerosolblusmiddel. Fireaway Inc is het Amerikaanse bedrijf achter de Stat-X-blusaerosol-technologie. Stat-X-blussystemen en Protec-bandmeldinstallatie's zijn hierdoor perfect op elkaar afgestemd. Het resultaat is een unieke combinatie in branddetectie en blussing.

 

fireawaygebouw_607px
Gebouw-Protec-UK_bijgesneden